avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Taxa timbru daune morale accident circulație
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Taxa timbru daune morale accident circulație

Buna ziua!
Pentru obținerea platii daunelor morale pentru mama fiului decedat într-un accident de circulație se plătește taxa de timbru și ce valoare poate sa aibă această taxă?
Taxa este simbolica 100 lei sau chiar fără taxa în anumite condiții..Pt a va maximiza șansele, în încercarea de a repara prejudiciul suferit(pe cât se poate) este bine sa apelați la un av.Important este sa administrați probe care sa convingă judecătorul sa acorde daunele solicitate.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Aveți MP cu sfat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis un proces civil pentru daune materiale în valoare ... Rodel15 Rodel15 Am deschis un proces civil pentru daune materiale în valoare de 20.690 lei , plus daune morale de 10o00lei. Instanța a stabilit o taxă de timbru de 1768,3 ... (vezi toată discuția)
Fata moarta in accident auto. Imparatul Imparatul Mama fetei, este parte civila intr-un proces, in care fata i-a fost omorata, prin ucidere din culpa. A fost introdus in cauza, garant Fondul de protectie a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime lare lare buna ziua. Acum o luna circulam regulamentar si pe partea mea a intrat unu beat cu o duba. El a fugit de la locul accidentului. dupa 1 ora a fost gasit,a fost ... (vezi toată discuția)