avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Revin cu o întrebare legată de pensia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Revin cu o întrebare legată de pensia de întreținere. ...

Bună. Revin cu o întrebare legată de pensia de întreținere. În cazul în care copilul a împlinit 18 ani și încă nu știu dacă va continua studiile, trebuie să plătesc în continuare sau doar cînd va dovedi că urmează cursuri universitare?
Când va dovedi că urmează în continuare o facultate, dacă a luat diploma de bacalaureat.
Pensia de intretibere se dataoreaza pana la finalul anului scolar in care a studiat. Anul scolar se incheie la 31 august. Dupa 31 august discutati cu el, ar trebui sa fie finalizate si admiterile in institutiile de invatamant, sigur, depinde de domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 ... iuliaiulia87 iuliaiulia87 Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 este necesar ca angajatul sa urmeze cursurile unei facultati de profil sau sa detina un curs de ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in ... costinm2 costinm2 Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in domeniu it daca esti student la o facultate acreditata di italia? (vezi toată discuția)