avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Conducerea firmei unde lucrez a redus numarul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Conducerea firmei unde lucrez a redus numarul de autobuze ...

Buna! Conducerea firmei unde lucrez a redus numarul de autobuze spre si de la locul de munca din motive financiare. Doar ca acum, din cauza aglomeratiei sunt colegi care stau in picioare in mijloacele de transport. As fi vrut sa stiu daca e legal. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 19 Iunie 2025
Legalitate a ce , reducerea mijloacelor de transport sau statul in picioare in mijloacele de transport?
Mie îmi pare că se referă la statul în picioare...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
|In acest caz : Constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni […] nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule” - art 101, pct. 1 (13), din Ordonanța 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie danut43 danut43 pentru a depune o contestatie este necesara plata amenzii de circulatie? (vezi toată discuția)
Buna seara am depasit un autovehicul la trecerea de pietoni si ... Conttableta77 Conttableta77 Buna seara am depasit un autovehicul la trecerea de pietoni si am fost sanctionat cu suspendarea permisului pe 60 de zile si 6 puncte amenda ,este ok ? (vezi toată discuția)
Regulament circulatie transport persoane dangabriel84 dangabriel84 ce se intampla daca transport mai mute personane decat prevede categoria mea(B). Ex. in loc de 8+1 sa transport 13+1. intr-o masina de 8+1 ???? (vezi toată discuția)