avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit mașina vandalizată în Brașov într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit mașina vandalizată în Brașov într-un cartier rezidențial. ...

Am găsit mașina vandalizată în Brașov într-un cartier rezidențial. A fost spart panoramicul. Au trecut două săptămâni și poliția nu face nimic. Camere sunt peste tot. Ce mă sfătuiți să fac
Cel mai recent răspuns: Doamna D , utilizator 14:11, 19 Iunie 2025
Buna ziua, formulati cerere de probe, solicitati vizionarea camerelor, nu ramaneti in pasivitate.
Am trimis către procuror astăzi . Așteptăm răspuns. Menționez ca mașina nu a fost mișcată 46 ore și poate “pierd “ prea mult timp să se uite pe camere . Credeți ca dacă solicităm camere de la pază să ne uităm noi cu atenție avem șanse să primim ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva sectiei de politie? sirbuadrian78 sirbuadrian78 Buna ziua, La sfarsitul lunii trecute \\"mi-a fost sparta\\" masina si mi-a fost sustrasa o suma de bani(venem de la banca). Am depus plangere la politie, ... (vezi toată discuția)
Vandalizare auto Miha111 Miha111 In urma cu mai bine de numatate de an, un individ, aparent vecin de cartier, mi-a vandalizat masina in repetate randuri (azi imi dadea oglinzile peste cap, ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu ancheta in curs TheodorAMAN TheodorAMAN Salutare Seara parchez masina in fata blocului,dimineata imi urmez rutina(coffee s.a.m.d) si din obisnuinta ma uit pe geam,sesizez cu stupoare ca masina mi-a ... (vezi toată discuția)