avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vandalizare auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vandalizare auto

In urma cu mai bine de numatate de an, un individ, aparent vecin de cartier, mi-a vandalizat masina in repetate randuri (azi imi dadea oglinzile peste cap, maine o zgaria, iar ii dadea oglinzile peste cap, in final mi-a spart doua roti cu cutitul). Am chemat politia, au luat proble, le-am oferit imagini de pe camera de filmat care batea spre masina, am despus plangere penala, insa de atunci nu am mai primit niciun raspuns. M-am dus la sectie de mai multe ori si tot timpul am primit clasicul raspuns - “cazul este in lucru”. Intre timp, am vandut masina, insa pe individ il mai vad pe strada si ma tem pentru integritatea mea. Ce as putea face? Incotro sa ma indrept ca sa se faca ceva in privinta acelui vandal?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:41, 14 Mai 2025
Buna ziua, pentru plangerea penala depusa puteti formula contestatie privind durata procesului in instanta unde se va stabili un termen pentru politie de finalizare a dosarului. Simultan, daca mai exista agresiuni recente, puteti cere si obtine ordin de protectie.
Va multumesc din suflet pentru sfaturi. Unde ma pot adresa pentru ordinul de protectie?
Buna ziua, la instanta. Ar fi bine sa va redacteze un avocat cererea si sa va spuna ce probe puteti depune pentru a maximiza sansele de admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma simt amenintat Alex4u Alex4u Intreb pentru a vedea ce este de facut in urmatoarea situatie exista o persoana care sa spunem ca este \\\\"indragostita\\\\" de iubita mea toate bune si ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica tuschiAda tuschiAda Buna ziua, Va scriu disperata deoarece am o prietena care traia de cativa ani cu iubitul ei.Nu mai mergeau lucrurile intre ei si acum 2-3 saptamani au avut o ... (vezi toată discuția)