avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa inexistenta in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa inexistenta in CF

Buna ziua .
Am o proprietate in localitatea Saliste , dobandita in 2018 cu contract de vanzare, casa este compusa din doua constructii alipite , vizibile in cf, si teren aferent format din 8 loturi alaturate. Pe teren mai exista o sura si un sopru de lemne, sura fiind construita din caramida, avand doua camere . Sura este construita probabil acum mai mult de 50 de ani, au fost doar podelele cimentate si adaugat acoperis nou. Erau acolo cand am cumparat casa , dar nu apar nici in CF , nici in contractul de vanzare cumparare.
Acum doresc sa imi deschid un PFA si sa imi pun punctul de lucru si de sediu social acolo , fiind pretabil pentru activitati (atelier) . Cum pot proceda ca sa pot avea pe acel spatiu contract de comodat , sa nu includa intreaga cladire sau casa de locuit ?

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare ... iuulian iuulian Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare .buna ziua, am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare ... iuulian iuulian Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si ... (vezi toată discuția)