Am auzit si noi despre aceste tari civilizate pe unde, vremelnic munciti dvs. Am auzit ca in unele asemenea tari se circula pe partea stanga drumului. Iaca ca la noi se circula pe dreapta si da, de pe vremea regretatului.
Ceea ce dvs., probabil nu stiti este ca acolo proprietarii au 2-3 blocuri, dar au si acolo o anumita structura - au administratori tehnici, economici si fiecare pe capraria lui (muncitori, instalatori, liftieri, contabili, etc) si foarte interesant, nu poti inchiria o locuinta pentru 2-3 persoane si de fapt acolo sa locuiti 30. Sigur exagerati si dvs. sa ma faceti pe mine sa inteleg ca aici la noi este o adevarata mafie si mai mult, nici nu am iesit din tara ca sa vedem si noi cum este pe-acolo...
Asadar v-ati lamurit, duceti pe mama dvs. la hotel si negociati costul si perioada de sedere. Lasati-ne pe noi in pace, aici in RO avem legislatie diferita de ceea ce stiti dvs. prin lume!
Mai pe românește asociatia de proprietari este o mafie mare de pe timpul lui Ceaușescu într-o tara civilizata nu exista asa ceva poți sa aduci 30 de persoane în casa ta si sa steie si un an nu trebuie sa anunți pe nimeni
~ final discuție ~