avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, pot angaja part time 4 ore, deci jumatate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, pot angaja part time 4 ore, deci jumatate de norma, ...

Buna ziua, pot angaja part time 4 ore, deci jumatate de norma, dar programul sa fie 8h/zi vineri, sambata, duminica? si sa platesc 4 ore suplimentare? sau cum imi recomandati, practic am nevoie de 12 ore pentru sambata si duminica. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CristinaCris2025 , utilizator 12:46, 20 Iunie 2025
Salariatii cu timp partial nu pot presta munca suplimentara.

Scrieti 12 ore /saptamana , repartizare astfel : vineri, sambata, duminica - 4 ore/zi.
am nevoie sambata si duminica 24 ore ....pot scrie vineri, sambata, duminica 8 ore?......dar sunt 24 nu 20
Faceti calculul total pe saptamana si apoi il repartizati pe zile.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)
Student si salariat larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat cu program de 8 ore/zi, 40 ore/sapt. care, din acest an, urmeaza cursurile unei facultati la zi. La facultate trebuie sa mearga 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)