avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Doresc sa calatoresc in Albania (nu este in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Doresc sa calatoresc in Albania (nu este in UE ) cu ...

Buna ziua,
Doresc sa calatoresc in Albania (nu este in UE ) cu o masina imprumutata de la un prieten.Va rog sa imi spuneti ce documente sunt necesare?Contract de comodat legalizat la notar si apoi traducere legalizata in engleza?Sau pot folosi doar o imputernicire de la propietar tradusa legalizat?Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:31, 20 Iunie 2025
Intrebati la MAE sau politia de frontiera, de exemplu, in tari UE nu trebuie nici un astfel de act, doar actele masinii si ale soferului in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Contract comodat autoturism chiricaalexandru chiricaalexandru Buna ziua ! Doresc sa ies din tara cu un autoturism care este proprietatea mamei mele . As vrea sa stiu daca acest imprumut necesita un contract de comodat ... (vezi toată discuția)