avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu pot sa repar liftul pe banii mei !!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu pot sa repar liftul pe banii mei !!!!

Buna ziua ,
m-am mutat de 3 ani intr-un bloc , apartament lipit de lift , zgomot in casa , clasic , am citit multe intrebari/raspunsuri pe aceasta tema .
Situatia este insa alta :
- incerc sa repar liftul cu banii mei , trebui inlocuit un panou de comanda care ar trebui sa puna o frana lina ,
- Presedintele blocului impune in Adunarea generala o decizie cum ca nu se va repara panoul de comanda , indiferent de sursa de finantare !

Din nefericire pentru mine , 2/3 din locatari nu aud nici un zgomot pentru ca sunt in opozitie fata de lift , nu-i intereseaza evident , ceilalti care au apartamentele ca si mine lipite de lift , nu sunt toti afectati , intrucat bubuiala franarii se aude maxim pana la etajul 7din 10 .
Va intreb : daca eu vreau sa inlocuiesc pe banii mei , panoul de comanda vechi , cu unul modern , fara sa afectez bugetul nimanui , o decizie cum ca nu se inlocuieste panoul de comanda indiferent de finantare , nu este un abuz ?
Ce as putea sa fac ?
Multumesc anticipat pentru orice solutie /raspuns

Cel mai recent răspuns: locatar_rebel , utilizator 21:08, 14 Iulie 2025
Absolut nici un avocat cu care am luat legatura nu a dorit sa se ocupe .
Nu stiu daca am fost exact : oamenii s-au adunat in AG sa voteze ca nu se va repara liftul .
De obicei oamenii voteaza bugete , ce se va repara , ce mai e de facut . In schimb aici e invers , s-a votat ce sa nu se faca .
Daca acesta nu este un abuz , cu legea in mana , atunci nu stiu ce mai inseamna abuz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie capitala lift, alegerea ofertelor cimpeanr cimpeanr Buna ziua, revin cu problema deja postata pe site cu referire la reparatia capitala a liftului. S-a tinut sedinta asoc de propr pe data de 21 , sedinta la care ... (vezi toată discuția)
Înlocuire lift bloc 9 etaje ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara, Administratorul blocului în care locuiesc cere înlocuirea liftului intr un bloc cu 9 etaje (an bloc 1975) pe motiv că ISCIR nu mai da aviz S ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara ... Stergarel Stergarel Buna seara!Am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara autorizatie cncir de un an.Pot sa fac plangere penala impotriva presedintelui,administratorului si ... (vezi toată discuția)