Buna ziua ,
m-am mutat de 3 ani intr-un bloc , apartament lipit de lift , zgomot in casa , clasic , am citit multe intrebari/raspunsuri pe aceasta tema .
Situatia este insa alta :
- incerc sa repar liftul cu banii mei , trebui inlocuit un panou de comanda care ar trebui sa puna o frana lina ,
- Presedintele blocului impune in Adunarea generala o decizie cum ca nu se va repara panoul de comanda , indiferent de sursa de finantare !
Din nefericire pentru mine , 2/3 din locatari nu aud nici un zgomot pentru ca sunt in opozitie fata de lift , nu-i intereseaza evident , ceilalti care au apartamentele ca si mine lipite de lift , nu sunt toti afectati , intrucat bubuiala franarii se aude maxim pana la etajul 7din 10 .
Va intreb : daca eu vreau sa inlocuiesc pe banii mei , panoul de comanda vechi , cu unul modern , fara sa afectez bugetul nimanui , o decizie cum ca nu se inlocuieste panoul de comanda indiferent de finantare , nu este un abuz ?
Ce as putea sa fac ?
Multumesc anticipat pentru orice solutie /raspuns
Absolut nici un avocat cu care am luat legatura nu a dorit sa se ocupe .
Nu stiu daca am fost exact : oamenii s-au adunat in AG sa voteze ca nu se va repara liftul .
De obicei oamenii voteaza bugete , ce se va repara , ce mai e de facut . In schimb aici e invers , s-a votat ce sa nu se faca .
Daca acesta nu este un abuz , cu legea in mana , atunci nu stiu ce mai inseamna abuz .