avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Refuz de semnare contract de achizitie.Am fost ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Refuz de semnare contract de achizitie.Am fost declarat castigator ...

Refuz de semnare contract de achizitie.Am fost declarat castigator la o procedura desfasurata in SEAP.Am primit comunicarea cu data in care sama prezint pentru semnarea contractului.La data respectiva la sediul beneficiarului persoana respectiva nu era prezenta ,dar voi fi anuntata telefonic pentru semnare.In aceiasi zi am trimis electronic un contract semnat de mine fara succes sa fie semnat de beneficiar.Acum ma conditioneaza de o sponsorizare oficiala desi in caietul de sarcini nu a existat vreo prevedere.Cum sa procedez mai departe?
multumesc

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Contract dana manea dana manea cum procedez daca in urma unei licitatii prin SEAP, cel care a castigat nu e de acord sa semneze contractul desi acesta este intocmit in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa cu finalitate electronica Beatrix_Nicol Beatrix_Nicol Buna ziua! Am participat la o licitatie in calitate de ofertant, procedura fiind de licitatie deschisa modalitatea de desfasurare offline cu etapa finala de ... (vezi toată discuția)