avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! problema mea este urmatoarea: in blocul in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! problema mea este urmatoarea: in blocul in care locuiesc ...

Buna ziua! problema mea este urmatoarea: in blocul in care locuiesc (Bucuresti!), la acelasi etaj cu mine locuieste un domn mai in varsta in apartamentul caruia nu s-a mai facut curat de ani de zile. Aduna continuu gunoaie si diverse obiecte in locuinta. In acest context s-au adunat si puzderie de gandaci de care nu se poate scapa, indiferent cata curatenie si solutii am folosit. Acum s-a adaugat si un miros greu. Unde pot face reclamatie pentru a se igieniza locuinta acestei persoane.? Cat priveste insectele - exista firme care ocupa cu dezinsectia? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
sector 3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:32, 22 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi o sa am "contre", adresati-va as. proprietari, apoi incercati o discutie pe casa scarii, ca intre vecini.
Vedeti daca personajul mai are rude (in general fii, fiice, etc.)
Incercati la DSP, vedeti ce "solutii"va ofera.
Sigur ca sunt firme de desinsectie - intrebati la as. prop. sau deschideti internetul. Cautati, discutati contractati. Vedeti ca se lasa cu costuri - dar cum spuneam, daca discutati in bloc, va descurcati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! aș vrea să știu dacă încălcarea repetată a ... ioanpp ioanpp Buna ziua ! Suntem o asociatie de proprietari înființată în urmă cu 28 ani, care acum funcționează nelegal, organizată pe 7 blocuri pe 4 străzi, cu ... (vezi toată discuția)
Dezinsecție în locuințe propii claudianicola@gmail.com claudianicola@gmail.com Buna ziua, sunt mama unui copil de un an și tocmai am găsit azi noapte un gândac mergand pe copil. Are chiar și mușcături care cred că de la gândaci ... (vezi toată discuția)