avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vorbit cu ea prin mesaje și apoi mi-a cerut să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vorbit cu ea prin mesaje și apoi mi-a cerut să îi trimit ...

Am vorbit cu ea prin mesaje cateva zile și apoi mi-a cerut să îi trimit poze nud cu mine și i-am trimis 3 sau 4 poze cu mine nud am crezut că e o fată serioasa,și acum mă santajaza cu ele pentru o anumită sumă de bani că nu le pună pe saiturie de socializare
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
Niculae30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Niculae30 , utilizator 20:22, 22 Iunie 2025
Stai liniștit că nu le pune pe nici un site.Sunt admin care nu vor acepta foto..
Buna seara

Depuneti, urgent, plangere penala pentru santaj.
Mulțumesc pentru informație

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna seara

Depuneti, urgent, plangere penala pentru santaj.

Mulțumesc pentru ajutor

SunnyXxxX a scris:

Stai liniștit că nu le pune pe nici un site.Sunt admin care nu vor acepta foto..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
Am un prieten care a vb cu o fata de 24 ani din bulgaria iar ... Melekxkskakx Melekxkskakx am un prieten care a vb cu o fata de 24 ani din bulgaria iar fata aceea ia trimis poze nud cu ea si prietenul meu ia trimis si el poze nud cu el baiatul are 15 ... (vezi toată discuția)
Prietena mea, minoră, este amenințată și hărțuită de un băiat care pretinde favoruri sexuale ca să nu publice poze nud cu ea. ce se poate face? anastasiassecrets anastasiassecrets Buna seara! Am nevoie de ajutor. Prietena mea care este minora, a fost amenintata de un baiat de 18 ani sa trimita poze dezbracata. Din cauza naivitatii, ea ... (vezi toată discuția)