avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Sora mea, vrea sa divorțeze de sot din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Sora mea, vrea sa divorțeze de sot din motivul ca ...

Bună ziua! Sora mea, vrea sa divorțeze de sot din motivul ca este arestat de peste 1 an. Motivul fiind viol fiica sa. Cum poate divorța cât mai repede, ce documente ii trebuie și cât trebuie sa plătească. Menționez ca are 11 copii care sunt luați de protecția copilului. Sunt decăzuți din drepturi. Sora este asistat social. Nu are nici un venit. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lenuta fronea , utilizator 14:27, 23 Iunie 2025
Se poate obține divorțul la instanță.
La notar trebuie dus condamnatul și e mai complicat.
Daca neaga violul depinde cum va înțelegeți.

București 2025
Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate obține divorțul la instanță.
La notar trebuie dus condamnatul și e mai complicat.
Daca neaga violul depinde cum va înțelegeți.

București 2025

Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

O familie cu probleme..Sa ceara ajutor public judiciar,sa apeleze la un ONG etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sami iau copilul inapoi elisabeta adriana elisabeta adriana fiind in divort cu sotul meu, acesta a incredintat copilul la o familie. la tribunal neam impacat-dar el este aresatat- si eu vreau copilul inapoi.stiti daca ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori asanicai asanicai buna ziua!:D.vreau sa stiu si eu daca am vreo sansa sa dau divort ,sotul meu a inaintat divort si la tribunal a zis ca vrea sa il retraga.si eu am zis ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil minor dupa divort vmr_mmc vmr_mmc Buna ziua, Am divortat si prin sentinta de divort definitva si irevocabila, custodia minorului mi-a fost incredontata in exclusivitate mie,fara nici un ... (vezi toată discuția)