avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional ...

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional la contractul de prestari servicii prinvind Reges on line cf hg 295/2025?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 10 Septembrie 2025
Cam greu de gasit pe un Forum .. dar lasati-mi o adresa de email si va trimit eu
irina.maria32@yahoo.com
Mulutumesc!
Buna ziua, Va rog sa imi transmiteti si mie (editat - nu postati date personale pe acest forum public)
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2025
VladP, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

@ valentinaanghel

Transmis

Buna ziua, va rog sa imi transmiteti si mie la dresa de e-mail: cntcrina@gmail.com
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru o firma la care am imputernicire ca prestator ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator de servicii (aprobata de ITM) cum pot lua acces in reges online? Am trimis documentele dar au ... (vezi toată discuția)