avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator ...

Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator de servicii (aprobata de ITM) cum pot lua acces in reges online? Am trimis documentele dar au raspuns ca nu se verifica la ONRC, ci la ITM. Asta ce inseamna mai exact, se poate online sau cum se procedeaza? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 5 Septembrie 2025
Solicitare se va verifica de catre ITM pe baza documentelor incarcate in portal : certificat de înregistrare la ONRC sau certificatul de înregistrare fiscală, hotărârea judecătorească de înfiinţare sau alt act constitutiv, împuternicire notarială pentru solicitant sau, după caz, contractul de prestări servicii/actul adiţional la acesta din care rezultă obligaţia prestatorului, prin reprezentantul legal al acestuia, de creare a contului de acces al angajatorului în Registru
Buna ziua. Multumesc. Azi am primit si rapsuns de la ITM. Asa este!
Aveti cumva sau unde putem gasi un meodel de contract/ aditional? Sau il facem pur si simplu. Multumesc
Lasati o adresa de email .si veti primi.
laviniaturcanu43@gmail.com
Multumesc

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)