avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPORTANT. Buna ziua. Am si eu o intrebare? Tatal meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPORTANT. Buna ziua. Am si eu o intrebare? Tatal meu a dobandit casa si ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare? Tatal meu a dobandit casa si pamantul prin mostenire de la parinti cu taxa de succesiune efectuata intre el si sora lui. Acum trei ani el a decedat. Intrebarea mea este ce drepturi are mama mea (sotia lui) a cata parte îi revine ei?
Cel mai recent răspuns: Cornelia Amza , utilizator 12:38, 23 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

ce drepturi are mama mea (sotia lui) a cata parte îi revine ei?

1/4 - mama
3/4 - dvs.
Multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire mihaelamazilu2008 mihaelamazilu2008 Buna seara, Va rog sa ne lamuriti intr-o problema si anume:Tatal meu a decedat de 3 luni.In urma lui au ramas sotia(casatoriti de 39 ani)3 copii si ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire DianaMP DianaMP Povestea noasta este un pic mai complicata si as dori sa ma lamureasca si pe mn cineva. Bunicul meu a avut 4 copii,3 fete si un baiat ( tatal meu ) carora ... (vezi toată discuția)