avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi int-ro relatie de concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi int-ro relatie de concubinaj

Buna ziua, eu sunt intr-o relatie de concubinaj, concubina mea are un copil dintr-o alta relatie. intrebarea mea este daca concubina mea si copilul iei poate beneficia de de drepturi din partea angajatorului meu, (calatorie gratuita pe CFR, Metrorex pentru amandoi si cadouri/prime doar pentru copil).
Va multumesc si va doresc o zi buna
Buna ziua

Raspunsul este NU.
D-na nu este sotia dvs, iar copilul nu este al dvs.
Nu beneficiaxa de nici un drept.Daca vreți sa nu va căsătoriți puteți măcar sa I lăsați prin n testament ceva bunuri dacă aveți..
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj sau casatorie silviu35 silviu35 O femeie e divortatata are o fata de 4 ani si un baiat de 6 ani ea are 31 si eu 29 ani am si vrem sa fim impreuna. MIA zis ma vrei sa fim impreuna ori stam in ... (vezi toată discuția)
Mostenire din concubinaj linnky linnky buna ziua. va rog, am o nedumerire...eu am trei case si doua masini proprietatea mea, si un copil din prima casatorie. in prezent traiesc in conclubinaj de 12 ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor dobandite inainte de casatorie catioara catioara Buna ziua, Sunt divortata si de curand am dobandit prin programul \\"prima casa\\" un apartament. De 2 ani am un prieten, pare o persoana serioasa insa avand ... (vezi toată discuția)