avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Probleme cazare Am luat un bilet in Tunisia in ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Probleme cazare Am luat un bilet in Tunisia in perioada 17.06-24.06.2025. Totul ...

Am luat un bilet in Tunisia in perioada 17.06-24.06.2025. Totul a fost bine pana am ajuns la hotelul unde cumparasem biletele,respectiv Barcelo Concorde Green park. Am predat biletele de rezervare la hotel si dupa aproximativ 30 minute ne-au anuntat de la receptie ca nu avem rezervare. Ca urmare sm luat legtura cu Paralela 45 si cu Amtour Tour (partenerul Paralelei 45) si vei de la Amtour au spus ca ne vor caza la alt hotel si daca nu ne place putem pleca acasa.Dupa sproximativ 4 ore (obositi) am reusit sa ajungem la noul hotel Sentido Bellevue Park .In jurul orelor 23:00.Deci o zi pierduta.( bilet 183703) Ati mai comanda astfel de vacante prin Paralela 45?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:29, 23 Iunie 2025
Din păcate, instanțele ar trebui sa acorde despăgubiri în astfel de cazuri dar parca dau bani din buzunarul lor..
Când aveau salarii mici mai înțelegeam dar cred ca nu vor ca unii sa ia bani deși sunt prejudiciati.Bani putini...fata de durata unui proces mai ales ca ar trebui și avocat.
Este o zi de vacanță pierdută.
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de transport ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua, Doresc sa va aduc in atentie (in speranta ca cineva ne poate ajuta cu sfaturi, proceduri, pasi de urmat, etc.) o intamplare recenta petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Plssss sfatuiti-ma:d test poligraf....sa-mi iau avocat? run_it_rappy run_it_rappy Buna ziua!Sa incepem k inceputul....Lucrez intr-un hotel de 4 stele(no name) k ospatar de vreo 3 ani de zile.Aseara am avut o masa de 3 persoane(clienti fideli ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Mihaela_Sim Mihaela_Sim Buna ziua, Am incheiat un contract de servicii de calatorie( croaziera) si vroiam sa stiu daca pot anula contractul in baza noii situatii pricinuita de ... (vezi toată discuția)