avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... pentru calculul duratei maxime cumulate de 2 ani a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

pentru calculul duratei maxime cumulate de 2 ani a concediului ...

pentru calculul duratei maxime cumulate de 2 ani a concediului fără plată în cariera unui funcționar public se ia în considerare și perioada de concediu fără plată acordată în baza prevederilor Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, anterior intrării în vigoare a Codului administrativ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 27 Iunie 2025
De unde ati luat durata maxima?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! dreptul la prima de co suspendata pe anii 2001-2006 Cristinabv Cristinabv Va rog o lamurire la calculul primelor de CO pt 2001-2006 conf OUG 146/2007. Caz concret: -institutia a calculat primele restante in baza OUG 146/2007 din ... (vezi toată discuția)
Transfer pe alta functie in timpul concediului medical aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Sunt un fost angajat al M.A.I. (politist) si incepad cu data de 06.07.2011 am fost pus la dispozitia unitatii intrucat mi s-a radiat functia ca ... (vezi toată discuția)
Un functionar public are voie sa lucreze in concediu fara plata? brebetu44 brebetu44 As vrea sa stiu daca in perioada concediului fara plata un functionar public are dreptul sa lucreze pe baza de contract in alta parte .Daca da care este baza ... (vezi toată discuția)