avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Dacă contabilul nu mi-a virat banii la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Dacă contabilul nu mi-a virat banii la CNPP și ...

Bună ziua! Dacă contabilul nu mi-a virat banii la CNPP și în loc de 12 luni apar numai 10 luni lucrate ce pași trebuie să urmeze? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 24 Iunie 2025
Contributiile nu se platesc la CNPP ... faptul ca va lipsesc 2 luni, inseamna nedepunerea declaratiei D112 la ANAF ..mergeti si discutati cu angajatorul sa le depuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare virare cas utilizatorx utilizatorx Bună ziua! As dori sa știu cum pot verifica daca în urma cu 20, respectiv 11 ani mi s-au virat CAS, pt 2 luni, deoarece pe raportul CNPP îmi apar lipsa 2 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, perioadele de cas neplătite de către angajator ... Johnybubu Johnybubu Bună ziua, Perioadele de CAS neplătite de către angajator (declarații nedepuse), se iau în considerare ca vechime (cel puțin), sau... nici măcar? Am ... (vezi toată discuția)
Remediere nemotivate Rednex2000 Rednex2000 Buna ziua ... Am si eu o intrebare ce pasi trebuie sa urmez eu ca angajat daca firma ma lasat nemotivat eu fiind in concediu de odihna cu cerere facuta si ... (vezi toată discuția)