avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remediere nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remediere nemotivate

Buna ziua ... Am si eu o intrebare ce pasi trebuie sa urmez eu ca angajat daca firma ma lasat nemotivat eu fiind in concediu de odihna cu cerere facuta si semnata apoi intrand in zilele de nastere copil plus cursul de puericultura toate duse la firma ... Cineva a fct modificari in pontaj si in loc de 5 zile concediu de odihnă mi au lasat de cat 1 apoi urmând cele 15 zile de concediu adica 5 pt nastere copil si 10 pt cursul de puericultura ... Si nimeni nu isi asuma vina si nu stiu cum sa mi modifice la casa de pensi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 3 Noiembrie 2018
Ei ar putea sa refacă statele de plată. Dacă nu, se rezolva cu actiune in instanta. Puteti incerca si o sesizare la ITM. Dar, cele din urmă insemna război declarat angajatorului si, daca vreti sa mai ramaneti acolo, e complicat.
Multumesc pt raspuns ... Problema este ca nu ma intereseaza de bani ci doar modificarea la casa de pensi pt ca acolo ma afecteaza ... Ce ar trebui sa le spun sa faca si sa modifice ca la casa de pensi sa apar fara nemotivate
Am citit pe internet ca ar putea face modificare in programul isla sau ceva de genul ...dar contabila de la firma e prea proasta pt sec asta ( imi cer scz pt limbaj) si nu stie ce trebuie fct ca sa nu mai apar cu cele 4 nemotivate
Trebuie refacute statele de plata și declarația D112.

După aceasta sa depună la ANAF rectificările la D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Calcul zile evenimente andad andad Stiti cumva cum se calculeaza zilele libere acordate salariatilor cu ocazia casatoriei? (ZILE EVENIMENTE) MULTUMESC! (vezi toată discuția)