avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ascensorul acum 3 zile s a stricat cu mine in el , ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ascensorul acum 3 zile s a stricat cu mine in el , ușile s *au ...

Ascensorul acum 3 zile s a stricat cu mine in el , ușile s *au deschis un sfert , iar eu am ieșit din el apoi am sunat la deranjamente mă rog numerele afișate... Acum asociația după reparație , mă sună sa plătesc factura pieselor și manoperei pentru reparație , este ok ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:03, 24 Iunie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este OK, conform legii 196/2018 art.85 suma pentru reparația liftului se repartizează tuturor proprietarilor, pe cotă parte indiviză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cotelor de intretinere la bloc pentru ascensor odica odica nu inteleg dece calculul pentru intretinerea si reparatia ascensorului se face dupa cota parte idiviza ca nu se plimba cu liftul apartamentul ci ... (vezi toată discuția)
Ce poate face legal o asociatie de proprietari impotriva unui ... pvstefanes pvstefanes ce poate face legal o asociatie de proprietari impotriva unui proprietar care refuza sa contribuie la cheltuielile pentru reparatia ascensorului cu care este ... (vezi toată discuția)