avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca o firma prestatoare de servicii își reduce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca o firma prestatoare de servicii își reduce activitatea ...

Daca o firma prestatoare de servicii își reduce activitatea de la 5 la 4 zile, dar are contract cu beneficiarul pentru 5 zile pe săptămână, in ziua a cincea ,poate aduce un alt angajat pe acest post?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 24 Iunie 2025
In ce sens sa aduca? Reducerea activitatii este pentru toti salariatii sau numai pentru o parte?
Se reduce programul de lucru ,doar pentru asistenții de căbinet, asistenții de pe Ambulanță,, preiau posturile noastre, firma funcționând 5 zile pe săptămână totuși. Ambulanta având un număr prea mare de angajati.
da, exista aceasta posibilitate ... Vedeti art.40 alin.1 Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca si stagiul de cotizare cosmin1208 cosmin1208 Buna ziua, Am intrebare legata de o masura care se va aplica in cadrul firmei unde lucrez, si anume: incepand cu luna viitoare toti angajatii vor suferi o ... (vezi toată discuția)
Modificare timp de munca/saptamana carabela_anca carabela_anca As vrea sa stiu in ce conditii si cum poate un angajator sa modifice timpul de munca lucrat pe saptamana. Mai precis, contractele de munca ale angajatilor sunt ... (vezi toată discuția)
Timpul de munca trifoi1998 trifoi1998 Am un contract de munca, in care prin fisa postului si prin decizia angajatorului (institutie bugetara) se spacifica faptul ca trebuie sa asigur functionarea ... (vezi toată discuția)