avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este diferenta dintre Acordul de mediu si Avizul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este diferenta dintre Acordul de mediu si Avizul de mediu?

Care este diferenta dintre Acordul de mediu si Avizul de mediu si care sta la baza intocmirii Autorizatiei de Mediu?

Luand in considerare si Decizia de Incadrare existenta.
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 24 Iunie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Acordul de mediu - este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecţia mediului, prin care sunt stabilite condiţiile şi, după caz, măsurile pentru protecţia mediului, care trebuie respectate în cazul realizării unui proiect.
Este necesar pentru obţinerea Autorizaţiei de construire

Avizul de mediu - este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția mediului, care confirmă integrarea aspectelor privind protecția mediului în planul sau programul supus adoptării, conform prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie pod in pod locuibil sau mansarda Agapie mariana Agapie mariana Buna ziua, se da o casa cu regim de înălțime P+E in acte, are sarpanta...in consecinta are pod doar ca in realitate acest pod este o mansarda. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o autorizatie contructie tanase_iuliana tanase_iuliana buna ziua!imi uteti spune si mie de ce fel de autorizatii si alte documente am nevoie in situatia in care am zidit un geam interior si am daramat un zid.nu ... (vezi toată discuția)
Urbanism Alexandru.bogdan.marius@gmail.com Alexandru.bogdan.marius@gmail.com Buna ziua, Va rog a ma ajuta/sfatui in umatoarea situatie : Sunt in procesul de achizitionare a unui teren construibil, iar momentan sunt in faza de a ... (vezi toată discuția)