avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la serele Popesti Leordeni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la serele Popesti Leordeni ...

ma numesc ciupitu silvica am lucrat la serele poposti leordeni in perioada 1979-1987 cum pot obtine adeverinta de vechime. va multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 24 Iunie 2025
LEOSER S.A . - luati legatura cu adminsitratorul judiciar format din consortiu MIT INSOLV SPRL FILIALA ARGEŞ si PROFESSIONAL SIGMA INSOLV IPURL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva bankcoop bankcoop ANCA bankcoop ANCA Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA sucursala Slatina-Olt, deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatălui meu ii lipsesc de pe cartea de munca anii ... Oanamoldovan Oanamoldovan Buna ziua! Tatălui meu ii lipsesc de pe cartea de munca anii lucrați intre 1987-1991 la Termorep Hunedoara. Oare stiti unde am putea găsi arhivele pt a cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am lucrat din 1979 pana1994 la tmucb borzeȘtisi va ... Spiridon Sorina Spiridon Sorina Buna ziua.Am lucrat din 1979 pana1994 la TMUCB BORZEȘTIsi va rog să mi eliberați o adeverință de grupa a doua pentru la casa de pensii Buzău.Multumesc (vezi toată discuția)