avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost victima unui accident rutier , iar motocicleta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost victima unui accident rutier , iar motocicleta mea este ...

Am fost victima unui accident rutier , iar motocicleta mea este dauna totala, pe langa ce primesc de la asigurari, as vrea sa le cer celor care m-au lovit sa-mi cumpere o alta motocicleta, afecteaza cu ceva acest lucru? nu cred ca este vorba de spitalizare peste 90 de zile deci dosar nu se deschide
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:17, 24 Iunie 2025
Dvs. puteți cere, dar despăgubiri obțineți, in principiu de la asigurătorul celui ce v-a lovit. Și asta dacă îl dați in judecată în proces civil.
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2025
latka, utilizator
Nu puteți primi mai mult decât vă oferă polița RCA șofer vinovat.Dacă motorul are o polița CASCO primiți sumă asigurată.
Dacă șofer vinovat are RCA nu puteți cere să vă cumpere altă motocicletă.
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2025
SunnyXxxX, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca v-ar cumpara o alta motocicleta , atunci asigurarile pentru ce sa va dea bani ??? Tocmai asta e rostul si rolul asigurarilor , sa preia de la cel vinovat obligatia de a va repara paguba . Daca cel care produce un accident ar trebui sa plateasca , nimeni nu s-ar mai asigura , ca nu ar avea nici un rost .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate - cheltuieli spitalizare in caz de accident sergiumihaescu sergiumihaescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani si jumatate am avut un accident langa Turnu Severin. Am fost internat o noapte la spitalul judetean ... (vezi toată discuția)