avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara, am dus mașina la un service auto ca să ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara, am dus mașina la un service auto ca să îmi schimbe ...

Bună seara, am dus mașina la un service auto ca să îmi schimbe motorul pe banii mei. Am cumpărat motorul și alte lucruri adiacente. Mi-a spus ca manopera este de 2500 lei. Am platit-o dar nu mi-a dat bon fiscal sau factura. Mi-a zis ca îmi da mașina în 1 săptămâna, De atunci au trecut 2 luni, acum o zi m-a sunat și mi-a spus ca să vin să îmi iau mașina, ca nu poate sa mi-o facă, nici măcar nu merge, trebuie sa o iau pe rampa. Doresc sa știu cum sa îmi recuperez banii. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? Mihai Alexandru Iulian Mihai Alexandru Iulian Buna ziua, numele meu este Mihai Alexandru, in urma cu 2 luni am dus masina la un mecanic cu o problema la motor. Am fost, a constatat si a spus ca ma costa ... (vezi toată discuția)
Autoturism declarat furat din ungaria citroenc3 citroenc3 In ianuarie 2010 am cumparat un Citroen C3 de la un parc auto second-hand din Craiova. Am inmatriculat masina, iar saptamana trecuta au venit doi agenti de ... (vezi toată discuția)