avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista incompatibilitate intre codul caen 6621 si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista incompatibilitate intre codul caen 6621 si 6622-desfasurate ca PFA?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca un PFA are ca activitate codul caen 6621-activitati de evaluare a riscului de asigurare si a pagubelor, poate desfasura inca o activitate ca PFA cu codul caen 6622, de intermediar in asigurari? Exista incompatibilitate intre cele doua activitati?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog să mă ajutați cu un răspuns: daca o pfa ... Zaharia Marinica Zaharia Marinica Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un răspuns: daca o PFA are activitatea de distributie in asigurari, codul caen 6622 ca agent de asigurare, poate ... (vezi toată discuția)
Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)