avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E ilegal să mă apăr distribuind clipuri private?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E ilegal să mă apăr distribuind clipuri private?

Dacă am acuzat un influencer că e gay și el neagă acuzațiile și mă defăimează pentru că l-am făcut gay, pot posta clipuri pe social media cu el în ipostaze intime cu un alt bărbat prin care să demonstrez că am dreptate? Sau e ilegal?
1. depinde de statutul dvs social si public
2. cum sunteti defaimat?
3. atentie la imagini si filme: e important sa fie din surse publice, altminteri nu le puteti folosi decat in cadrul unui proces in instanta, iar acolo va trebui sa demonstrati originalitatea
eu as cere parerea unui avocat caruia i-as povesti totul in detaliu, ca sa nu deveniti justitiabil fara voie.
Sunt multe aspecte de discutat pe parte juridică.
Lucrurile nu funcționează cum credeți.
Ar trebui sa mergeti la avocat ca sa discutati tot in mod confidential. Cam 60 de minute ar fi de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre ... Andra2917 Andra2917 Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre mine pe care ulterior le-am pus pe privat, dar erau setate sa nu descarce nimeni,o femeie m-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ... Sorina Gabi Sorina Gabi Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii ... (vezi toată discuția)
Poate fi abuz de încredere? -Ana-Maria- -Ana-Maria- Buna ziua! Cand aveam 16 ani vorbeam cu un baiat major care ma rugase sa ii trimit fotografii cu mine in ipostaze intime. La început am refuzat dar sub ... (vezi toată discuția)