avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca refuz sa accept cheltuieli suplimentare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca refuz sa accept cheltuieli suplimentare de executare ...

Daca refuz sa accept cheltuieli suplimentare de executare,isw de executor,dar termenul de contestație a trecut,cum pot fi silit să plătesc,prin poprire iar?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin poprire, da
Încă o problema la fileu,dacă creditorul mai spune la finalul achitării prin rate lunare, reprezentat de un avocat,că stăruie să mai obțină 70 Ron inflația începând cu 2022 a creditului executat,dar platit la zi pentru ultimele 4 luni de rate,iar cu ocazia asta executorul își mai pune 230 cheltuieli suplimentare,gen 30 plic expediat și 200 cheltuieli salarizare forfetară personal 2025,este în regulă,mai urmează și altceva sau pot să cer cerere de încheiere credit la executor?
Orice titlu executoriu, aduca acele pv-uri cu acele cheltuieli, pot fi contestate in instanta in termen de 15 zile

Acesta care a fost are doar 5 zile de la BEJ, pentru cele 70 Ron inflația din 2022, probabil daca vor mai fi ceva va fi 15 zile
Termenul este legal, nu stabileste BEJ termenul. Faceti plangere impotriva executorului, este anormala acea cheltuiala forfetara.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)