avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legat de armele neletale cu aer comprimat pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legat de armele neletale cu aer comprimat pentru antrenament ...

Legat de armele neletale cu aer comprimat pentru antrenament si tir sportiv calibru .45 .50 .68 Am cumparat recent 2 arme neletale 20J calibru .50 T4E de la un magazin din Cluj am inteles ca nu necesita autorizatie si absolut nimic de declarat , ulterior am cumparat de pe emag tot felul de bile calibru .50 inclusiv cu piper . Si m-am jucat pe la tara in spatele casei totusi sunetul de tragere este mult prea tare iar deja la 3 incarcatoare cu cate 6 bile toata butelia se epuizeaza. Acuma nu prea par ele de joaca din ce am inteles ele sunt folosite in America pentru auto aparare dar in Romania am inteles ca parerile sunt impartite si legislatia este complet diferita. Ele sunt folosite doar la antrenamente si atat sau?

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Arme cu aer comprimat ContSters223863 ContSters223863 am cumparat in Italia(unde locuiesc)un pistol cu aer comprimat marca Walther CP99 cal 4.5 mm.Aici armele cu aer comprimat le poti cumpara doar cu cartea de ... (vezi toată discuția)
Arbaleta cristiangheorghe cristiangheorghe Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic ... (vezi toată discuția)