avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, Nu gasesc nicaieri un raspuns concret asa ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, Nu gasesc nicaieri un raspuns concret asa ca ma adresez ...

Buna ziua,
Nu gasesc nicaieri un raspuns concret asa ca ma adresez dumneavoastra!
Am accesat si primit finantare pentru masura " Instalarea tanarului fermier".
APIA mi-a comunicat ca sunt multe suprapuneri in suprafetele agricole ceea ce inseamna ca suprafetele fizic nu mai ies,plus ca sunt si suprafete decalate cu metri buni iar coordonatele GPS nu mai pica cum ar trebui.
Inrebarea ar fi: 1 Ce risc daca la control nu trec?
2 Cum as putea sa returnez finantarea si sa termin cu proiectul , dinainte sa-l incep?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Masura 112 emanuelcosmin emanuelcosmin Buna seara . Sunt interesat de masura 112, dar as avea o nelamurire. As putea sa aplic in sesiune asta si sa incep activitatea agricola in primavara ? Va ... (vezi toată discuția)
Arenda popescuginel popescuginel Va rog sa imi spuneti care sunt riscurile pe care mi le asum atunci cand iau o suprafata de teren in arenda! Ca sa explic mai bine: am intrebat un functionar ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)