avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua In situatia de fata sunt 2 titluri de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua In situatia de fata sunt 2 titluri de execurare silita ...

Buna ziua
In situatia de fata sunt 2 titluri de execurare silita de la 2 executori judecatoresti diferiti...una de 6300 de lei si cealalta de 3600 de lei.Am primit o instiintare ca cota 1/3 parte dintr-un imobil ce detin e scos la licitatie.
Doresc sa fac platile integral,dar domnii executori nu-mi raspunde. Va rog ajutati-ma cu un demers sau sfaturi.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
Invoker, utilizator
faceti platile in conturile indicate de executori si trimiteti-le dovada platii.
Ati primit acte din care reiese cum puteti achita, asa ar trebui. Notificati executorii, faceti-le plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita v11 v11 Buna ziua. In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)
Executare girant mihaichamp mihaichamp Buna ziua Am girat o verisoara care s-a imprumutat de la CAR cu suma de 2000 lei. Dupa un an si ceva de zile am primit o instiintare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata radu008 radu008 Buna seara! As dori sa intreb daca la o suma de 12.000 ron se poate plati jumatate o data si cealalta jumatate esalonat lunar. Exista posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)