avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scurgerea de la instalația de aer condiționat. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scurgerea de la instalația de aer condiționat. ...

In blocul nostru s-a mutat o persoană care și-a pus aer condiționat. De la instalație curge apa pe platforma din fața geamului, caderea apei de la etajul 4 până leetajul 1 produce un zgomot puternic din cauza căruia nu pot să dorm noaptea. Am rugat persoana să monteze o teava de scurgere, dar nici nu vrea să audă spunând că nu o intereseaza. Ce pot face legal, ca să o oblig să rezolve problema?
Cel mai recent răspuns: Darnick , utilizator 16:36, 27 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, asociatia de locatari, sa rezolve problema, pentru a se evita degradarea ctiei.
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, DJSP pentru disconfortul creat de zgomot.
Informatii utile gasiti aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ac montat lângă geamul meu zoe militaru zoe militaru buna ziua. vecina mea a montat 3 aparate de AC, unul dintre ele, partea exterioara, e montata chiar langa geamul meu, pe peretele exterior aferent camerei ... (vezi toată discuția)
Problema condens de la aerul conditionat radu.s radu.s Problema Condens de la AC Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Eu locuiesc la parter, vecinul de la etajul 5 avand un AC care imi curge sub geamuri ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc normative/legi privind montarea aparatelor de aer ... 5vv5 5vv5 Unde gasesc normative/legi privind montarea aparatelor de aer conditionat? Vecinul de la etajul de deasupra si-a montat un aparat de A/C si a pus o teava ... (vezi toată discuția)