avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Buna ziua.
Un bun imobil...o garsoniera spre exemplu, care are pusa pe ea sechestru , pentru neplata datoriilor la Asociatie, poate intra la o dezbatere de mostenire, in contextul in care, creanta/datoria respectiva, apartine chiar persoanei care va mosteni imobilul respectiv ? Si daca da, ce implicatii ulterioare poate avea acest lucru, pentru cel care a mostenit imobilul respectiv ? Multumesc mult, tuturor celor care vor binevoi a-mi raspunde ! Cu stima !
Cel mai recent răspuns: florin444 , utilizator 14:06, 27 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, întra în masa succesorală.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi innaintea deschiderii succesiunei anicka anicka Buna ziua, Am o probema ceva mai delicata si anume: Sora mea si cu mine am mostenit de pe urma parintilor o locuinta.Succesiunea nu a fost deschisa inca ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii giulia84 giulia84 Buna ziua,acum 6 ani a murit tatal meu si nu am avut cum sa dezbatem mostenirea in 6 luni,suntem 4 copii majori la parinti iar mama in viata,acum am hoatarat ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar pentru datoria decedatului turboxxl turboxxl Buna ziua Am o problema foarte apasatoare.Anaful mi-a pus poprire pe salar pentru o vama neplatita de tatal meu care a decedat acum cativa ani. Ajutati-ma ... (vezi toată discuția)