Bună ziua,
Am un SRL prin care ofer servicii de marketing și colaborez cu mai multe firme. Acum sunt în discuții cu o firmă cu sediul în România, dar cu administrator din Australia, care dorește să colaboreze cu mine pe termen lung în rolul de director de marketing. Rolul ar implica coordonarea echipei, participarea la negocieri și semnarea contractelor, precum și raportarea către acționari/administrator.
Ca soluție, mi s-a propus să fiu trecut în actul constitutiv al firmei lor ca administrator cu drepturi limitate, însă nu sunt confortabil cu această variantă – nu vreau să am răspundere juridică în acea firmă sau să fiu implicat formal în administrare, chiar daca e trecut ca am drepturi limitate, consider ca e riscant - fiind si firma necunoscuta.
Eu doresc să colaborez în continuare ca persoană juridică (prin SRL-ul meu), nu ca angajat. Activitatea nu ar fi exclusivă, am și alți clienți, deci nu cred că se poate vorbi de un contract de muncă mascat în cazul unui control ANAF.
Întrebarea mea este:
Care ar fi cea mai potrivită formă juridică de colaborare, astfel încât:
Să pot acționa ca „director de marketing” (cu atribuții clare, inclusiv semnătura pe contracte în numele firmei lor, dacă e posibil);
Să am contract pe firma mea (SRL), nu ca angajat;
Să evit riscurile legate de un control ANAF privind munca disimulată;
Să nu fie nevoie să devin administrator sau asociat în firma respectivă.
Mulțumesc mult pentru orice sfat!
Asociat-unic
gazdatunde
Buna ziua!
Am o intrebare, un asociat-unic poate sa lucreze la firma, fara sa fie angajat?
De la ITM au zis ca tebuie sa fie angajat cu contact de munca!
Va ... (vezi toată discuția)