avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea de imobil Care poliție? Este o poliție ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea de imobil Care poliție? Este o poliție ambiguă acum. ...

Cartea de imobil
Care poliție?
Este o poliție ambiguă acum.
Mai crede cineva în poliție?
Mai bine stai cuminte și nu faci prostii.
Cine știe unde este evidența locatarilor din blocul din 1955?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:20, 28 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De fapt ce ati vrut sa ziceti?
Va certati cu cineva?
Cartea de imobil este un document foarte important si este bine sa fie respectat (este legislatie specifica).
Cand mergeti la hotel, prezentati CI si sunteti trecut in Registrul de evidenta al "turistilor" - care este de fapt tot o Carte de imobil, da?
Daca aveti ceva de spus, luminati-ne, ca de fapt, personal, nu am inteles mesajul dvs. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut cartea de imobil a unui bloc edificat in 1955 ... col409 col409 Cartea de imobil Caut cartea de imobil a unui bloc edificat in anul 1955. Ce bază legală exista în 1955 pentru evidența locatarilor in bloc și dacă ... (vezi toată discuția)
Nume locatari pe panou Vulturudac Vulturudac Bună ziua, am niște vecini care și au șters numele de pe panoul cu locatari aflat la parterul blocului.Ei obișnuiesc sa facă mici infracțiuni și ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil m.belu m.belu Conform OUG 97/2005, deduc faptul ca trebuie sa existe carte de Imobil la asociatiile de proprietari. La asociatia din care fac parte, nu exista si am ... (vezi toată discuția)