avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mailuri primite fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mailuri primite fara acordul meu

Buna ziua ,
nu mai doresc sa primesc pe mailul privat diversele instiintari trimise catre toti locatarii sau instiintarile de plata , am facut Unsubscribe , am trimis o solicitare in scris in acest sens Presedintelui Asociatiei :
Am primit un raspuns halucinant cum ca mesajele nu sunt spam si nu se poate face Unsubscribe .
Nu cred ca problema este ca sunt sau nu spam , pur si simplu nu mai vreau sa primesc pe adresa privata de mail astfel de mesaje , o sa le urmaresc la Avizier .
Credeti ca pot scapa cumva de aceste mesaje , fara sa blochez mailul Asociatiei ? Mie mi se pare un abuz ca cineva se considera total indreptatit sa-mi trimita mailuri , iar eu nu pot face nimic in acest sens , practic nu am drept la o viata privata .

Citat din mesaj :
"Aceste mesaje nu constituie spam ci o obligatie legala si administrativa iar pentru acest tip de corespondenta administrativa nu se poate solicita dezabonarea".

Probabil doar actiune in instanta ....ati mai intalnit asa ceva ?

Multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
locatar_rebel, utilizator
Cel mai recent răspuns: locatar_rebel , utilizator 15:59, 30 Iunie 2025
Am depus o plangere la Politie , sa vedem daca reusesc asa .
O sa revin cu raspunsul de la Politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezabonare automata la newsletterul avocatnet ContSters144699 ContSters144699 Am primit e-mail ca sunt dezabonata automat datorita raportarii ca spam a mailurilor primite . Gresesc eu undeva ? Eu nu raportez la spam nimic, mai ales ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Corespondenta comerciala nesolicitata Costica33 Costica33 Obraznici de la raiffeisen, o banca deplorabila imi trimit zilnic mailuri nesolicitate si la care daca raspund zice ca nu primeste nimeni corespondenta la ... (vezi toată discuția)