avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legala parcarea pe drum public 1. in fata unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legala parcarea pe drum public 1. in fata unei porti în ...

Este legala parcarea pe drum public
1. in fata unei porti în condițiile în care se restricționează accesul in curte?. Fac mentiunea ca,drumul are o lățime mai mica de 6 m, iar podetele au șanțuri de 1m adâncime. Si
2.pe cealaltă banda carosabila, dar tot în dreptul portilor în condițiile în care atat trotuarul cât și respectiva banda de circulatie sunt ocupate , pietonii și șoferii angajați în trafic fiind obligați sa ocolească iar proprietarul de peste drum fiind și în acest caz în imposibilitate de a mai ieși cu masina din curte .va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:21, 29 Iunie 2025
Parcarea se face în parcări amenajate, nu pe drum. Poate e vorba de staționare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, ... Iulian Alex Iulian Alex Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, pe trotuar in sectorul 2. Ideea este ca trotuarul este indeajuns de lat incat sa incapa mai bine ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)