avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... M-am trezit într-o dimineață cu mascatii peste mine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

M-am trezit într-o dimineață cu mascatii peste mine ...

Bună mam trezit într-o dimineață cu mascati peste mine mia ridicat bijuteriile mele ale copilului câteva înscrisuri și nea luat pe mine și pe soț la sediu diicot acolo mia spus ca sunt acuzata de trafic de persoane și proxenetism la doua persoane sotului meu ia spus ca este acuzat ca este lavar boy și ca a primit de la mine în 2019 1600 de euro și el a fost închis înainte iar iei au toate interceptările soțului și ale mele din penitenciar nea arestat 24 de ore după care am aflat ca și alți membri ai familiei sunt arestați mie mia dat pe domiciliu iar soțul a rămas preventiv nu am avut nicio plângere pusa cele doua victime spus ale mele nu au declarat împotriva mea au spus ca suntem prietene ca plăteam o chirie între toate și ca nu am avut niciun avantaj asupra lor am avut 30 de zile la domiciliu si acum mia mai prelungit încă 30 ce se poate întâmpla
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
Gabigabi12, utilizator
Bună dimineața! Cel mai probabil va urma judecata, iar judecătorii vor stabili pedepse în funcție de participarea fiecaruia, de încadrarea faptelor și circumstanțele agravante sau atenuante ale fiecăruia. Căutați urgent avocat cu experiență în penal să vă reprezinte.
Am deja doi avocați dar spun ca este foarte greu și trebuie sa așteptăm să se termine urmărirea penala sa intram în judecata dar din câte am aflat probe nu prea sunt cum poate sa ne bage în judecata și mai ales fără victime

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! Cel mai probabil va urma judecata, iar judecătorii vor stabili pedepse în funcție de participarea fiecaruia, de încadrarea faptelor și circumstanțele agravante sau atenuante ale fiecăruia. Căutați urgent avocat cu experiență în penal să vă reprezinte.

Daca aveti avocati vorbiți cu ei sa preseze DIICOT sa va trimită în judecată sau sa închidă dosarul.
Eu făceam asa ceva prin anii 2000 când părea imposibil la acea vreme.Erau și avocatii reținuți pe atunci dacă apărau prea puternic clienții pentru ca se considera ca sunt favorizați făptuitorii
Erau vremuri grele dar banii aveau valoare in aur.
Este insa de lucru...pentru avocatii dvs...

Avocat București
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Hm... am intrat în profesie în 1999, m-am definitivat în 2001 și nu țin minte niciun avocat săltat doar pentru că-și făcea meseria. În schimb, când am asistat victime în cazuri din astea prin 2005-2006 a trebuit să preiau și din munca procurorilor, că unii erau cam neglijenți.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti avocati vorbiți cu ei sa preseze DIICOT sa va trimită în judecată sau sa închidă dosarul.
Eu făceam asa ceva prin anii 2000 când părea imposibil la acea vreme.Erau și avocatii reținuți pe atunci dacă apărau prea puternic clienții pentru ca se considera ca sunt favorizați făptuitorii
Erau vremuri grele dar banii aveau valoare in aur.
Este insa de lucru...pentru avocatii dvs...

Avocat București

Au fost avocati reținuți 24 de ore și unii procurori chiar îmi atrăgeau atenția ca fac aparari mult prea puternice și agresive pentru clienți.Cu mascați gramada care stăteau foarte aproape de mine.
Nu cred ca ati avut cazuri care sa agite spiritele extrem de mult.
Și eu le făceam lucruri cum nu au mai vazut și auzit.Dar, aparari legale.
Chiar și avocatii creau probleme chemând oameni din consiliu...
Avocatii din oficiu care erau prezenți în sala și nu înțelegeau despre ce este vorba.
Multe nu știți....
Greu cu democrația și apărările în stil american...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Bună ziua! prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de ... ZimboAutobuz ZimboAutobuz Bună ziua! Prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de trafic de persoane cei de la DIICOT insistă pe metoda loverboy ( 3 foste au declarat împotriva ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere respinsa ca nefondata . IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare referitoare la un caz . Sora mea este arestata preventiv intr-un dosar . Perioada de cand este arestata preventiv este de 7 luni si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. soțul meu este victima unui dosar fabricat. este ... emilyB emilyB Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută ... (vezi toată discuția)