avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... M-am trezit într-o dimineață cu mascatii peste mine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

M-am trezit într-o dimineață cu mascatii peste mine ...

Bună mam trezit într-o dimineață cu mascati peste mine mia ridicat bijuteriile mele ale copilului câteva înscrisuri și nea luat pe mine și pe soț la sediu diicot acolo mia spus ca sunt acuzata de trafic de persoane și proxenetism la doua persoane sotului meu ia spus ca este acuzat ca este lavar boy și ca a primit de la mine în 2019 1600 de euro și el a fost închis înainte iar iei au toate interceptările soțului și ale mele din penitenciar nea arestat 24 de ore după care am aflat ca și alți membri ai familiei sunt arestați mie mia dat pe domiciliu iar soțul a rămas preventiv nu am avut nicio plângere pusa cele doua victime spus ale mele nu au declarat împotriva mea au spus ca suntem prietene ca plăteam o chirie între toate și ca nu am avut niciun avantaj asupra lor am avut 30 de zile la domiciliu si acum mia mai prelungit încă 30 ce se poate întâmpla
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
Gabigabi12, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum, serios, unde exact se întâmpla asta? Erau multe aberații în epoca ministeriatului Rodicăi Stănoiu, dar avocați reținuți doar pentru că au pledat mai agresiv mi-ar fi atras atenția. Poate mai târziu, în epoca de aur a DNA și a protocoalelor cu SRI, dar chiar și atunci a fost vorba mai degrabă de avocați care acționau în zona crepusculară a traficului de influență și intermedierii mitei precum Cătălin Voicu, Boștină... unii au căzut, alții au ieșit basma curată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de ... ZimboAutobuz ZimboAutobuz Bună ziua! Prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de trafic de persoane cei de la DIICOT insistă pe metoda loverboy ( 3 foste au declarat împotriva ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere respinsa ca nefondata . IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare referitoare la un caz . Sora mea este arestata preventiv intr-un dosar . Perioada de cand este arestata preventiv este de 7 luni si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. soțul meu este victima unui dosar fabricat. este ... emilyB emilyB Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută ... (vezi toată discuția)