Ajutor! Sunt disperat, familia mea nu mai poate dormi noaptea.
Vecinul meu si-a constuit o magazie depozit acum un an, cu peretele paralel casei mele si aflat la 1m de gardul ce ne desparte. Casa mea a fost construita de parintii mei acum 50 de ani cu peretele dormitoarelor la 1 m de gardul ce ne desparte. Deci intre casa mea si gard (linia de hotar) este 1m; intre magazie si gard este 1m. Totul a fost bine pana acum o luna de zile.
Vecinul si-a montat un agregat frigorific in magazie, iar exact intre gard si magazie si-a montat compresorul , asfel incat compresorul agregatului este aproape lipit de gard, chiar vis a vis de peretele care delimiteaza dormitoarele casei mele( avea posibilitatea sa si-l monteze opus sau in spate),.
Casa mea are 1m fata de linia de hotar= gard, deci in spatiul acela de 1m dintre gard si magazia lui , si-a pus compresorul ,cred ca intentionat a facut asta.
Iar compresorul agregatului face un zgomot infernal. Noi adultii si mai ales copiii- 10 si 11 ani in curand o vom lua razna di cauza zgomotului toata noapte. Am incercat sa rezolvam amiabil dar vecinul desi am fost prieteni , acum a devenit dusmanul feroce. Am reclamat la postul de politie din comuna, organul a spus ca nu are ce face iar daca dau telefon pentru a reclama la 112, tot eu voi fi amendat.
Asa ca apelez la dvs. : dati-mi un sfat.
Care sunt caile legale pe care trebuie sa le urmez si daca in tara noastra mai functioneaza acestea?
Va multumesc!
cu ce autorizatie a construit acel depozit acolo ,,,primaria ia dat autorizatie ?,,,,din cate stiu orice constructie fata de vecini trebuie sa fie de 3-4 m fata de hotar ,,,sau se poate construi si la 1 m de hotar numai cu acordul vecinului la notor ,,cu acte ,,,,intrebati la primarie cu ce autorizatie a facut depozitul ala la 1 m de hotar