avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, daca din imputernicit parintele ma face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, daca din imputernicit parintele ma face titular pe ...

Buna ziua, daca din imputernicit parintele ma face titular pe cont, acei bani mai intra la mostenire la masa succesorala ?Sau daca ii transfera intr-un cont al meu ? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2025
Constantin60, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:51, 29 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt in contul tatalui sunt ai lui si daca moare, banii întra in masa succesorala, daca vi-i transfera dvs ,sunt in contul dvs ,deci ai dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Imputernicit bancar retrage banii inainte de deces Danieladvd Danieladvd Fratele meu a retras banii din conturile pe care a fost imputernicit de Tatal meu. I-a retras chiar in ziua decesului dar inainte de deces. Mai intra banii ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă a trecut un an ... DeBruine DeBruine Vă rog să mă ajutați cu un răspuns Dacă a trecut un an de la finalizarea succesiunii și sa descoperit alte bunuri care au fost omise, care nu au fost ... (vezi toată discuția)