avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. In urma finalizării procesului civil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. In urma finalizării procesului civil instanta ia ...

Bună ziua. In urma finalizării procesului civil instanta ia obligat pe cei care mi-au intrat în casa fraudulos să îmi plătească 4100 de lei bani ce reprezintă onorariul avocatului. Cum fac sa intru in posesia banilor cum recuperez banii de la familia de etnie romă.?Ce fac cu această hotărâre judecătorească?
Cât timp este valabilă recuperarea banilor adică vor fi urmăriți toată viața până îmi recuperez banii sau după câțiva ani se clasează și ei scapă fără să plătească nimic iar eu rămân doar cu banii cheltuiți adică cu o pagubă mai are decât cea inițială casa distrusă și ocupată luni de zile fara că eu sa mai am accesc la proprietate.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
gi-jane2, moderator
Depinde ce anume intreprindeti, daca intervine sau nu prescriptia tine doar de dv. Nu neaparat de executor, ci de dv. Trebuie sa invatati intai cum functioneaza ca sa stiti cum sa procedati. Va recomand intai sa va informati la un avocat privitor la toate ca sa intelegeti si sa puteti evalua daca merita efortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta vasilepop vasilepop buna ziua tuturor!in urma cu un an si 7 luni am primt printr o hotarare a tribunalului dreptul la o sulta de sa zicem suma x.dar eu apar in ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta Mia4 Mia4 Mai am o intrebare la dvs,daca fostul sot imi datoreaza sume mari restante de la pensia alimentara si nu are bunuri pe numele lui in Romania,deoarece am deja ... (vezi toată discuția)