avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt titular și am 3 ani vechime în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt titular și am 3 ani vechime în învățământ, ...

Bună ziua! Sunt titular și am 3ani vechime în învățământ, pot beneficia de 1 an concediu fără plată pentru rezolvarea unor probleme personale sau trebuie să îmi dau demisia? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 30 Iunie 2025
Puteti beneficia de 1 an concediu fără plată pentru rezolvarea unor probleme personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu este profesor, titular in invatamant. doreste ... lupucornelia75 lupucornelia75 Buna ziua! sotul meu este profesor, titular in invatamant. Doreste sa intre in administratie ca si functionar public. Este obligat sa isi dea demisia din ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in invatamant Brenda82 Brenda82 Buna ziua! Sunt suplinitor calificat in invatamant si as dori sa aflu daca am dreptul sa incetez contractul de munca, pentru ca doresc sa lucrez in alt ... (vezi toată discuția)