avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titular contract eon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titular contract eon

Modificare titular contract eon
Buna ziua. Pentru modificare contract eon, vreau sa trec de pe numele mamei pe numele meu, este necesar ca si eu sa fiu in actele de proprietate ale casei sau nu? Reprezentantul eon de la primarie a zis ca se poate si in termen de 90 de zile sa fac si actele casei, imi este neclara situatia, nu am probleme daca nu sunt si eu in acte dar lumina va fi pe numele meu? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bransament lumina ramona_iasi ramona_iasi buna seara suntem o familie din iasi care am construit pe proprietatea noastra privata si anume pe un teren intravilan o casa in tomesti iasi.am primit ... (vezi toată discuția)
Certifica de deces ContSters77543 ContSters77543 Buna ziua, in urma cu cateva zile odata cu verificarea actelor pentru inceperea demersurilor pentru o succesiune am observat urmatoarele nereguli in acte: un ... (vezi toată discuția)
Procedura deschidere succesiune anonim anonim Cu stima pentru toata lumea prezenta pe forum Problema mea este , zic eu ,una simpla, pentru care insa nu am raspuns. Situatie: Sot , Sotie, fara copii ... (vezi toată discuția)