avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am 55 de ani, sunt angajat prin concurs de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am 55 de ani, sunt angajat prin concurs de 1 an în ...

Buna ziua.

Am 55 de ani, sunt angajat prin concurs de 1 an în cadrul MAI, până acum am lucrat doar in civil
De la această dată mai am dreptul doar la 4 ani de activitate, respectiv până la 60 de ani, deci nu voi avea dreptul de pensie militara deoarece voi avea doar 5 ani de activitate în cadrul MAI.
Întrebare: Se poate transfera contribuția ce se retine la această data de casa de pensii a MAI către casa de pensii publica?
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)
Pensie militara Eugen63 Eugen63 Ma aflu in urmatoarea situatie:dupa absolvirea scolii militare am lucrat ca maistru militar,pana in 1997 cand am demisionat .La acea data aveam deja 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie anticipata partiala lorennna2000 lorennna2000 Buna ziua .Nascuta 04.1957 31 ani vechime in munca din care 9 ani la spital ca asistenta medicala 1982-1991, -- in invatamant din 1991 si pana in ... (vezi toată discuția)