avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Doresc să divorțez iar soțul nu vrea, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Doresc să divorțez iar soțul nu vrea, avem 2 copiii ...

Buna ziua! Doresc să divorțez iar soțul nu vrea, avem 2 copiii minori.Cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:42, 30 Iunie 2025
Puteți obține desfacerea căsătoriei pe calea instantei de judecata chiar dacă soțul dvs nu dorește ori nu o sa se prezinte la proces.
Va sfătuiesc sa contactați un avocat și sa discutați în detaliu cu acesta întreaga strategie pentru proces având în vedere ca aveți și copiii minori și trebuie stabilita modalitatea de exercitare a autorității parintesti, pensia de întreținere, programul de vizita etc
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil ... Auhsgs Auhsgs Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil minor. specific ca sotul e consumator de etnobotanice, si fara carte de mumca, eu am deja alta ... (vezi toată discuția)
Separare legala Nico Tanase Nico Tanase Buna ziua! Nu ma mai inteleg cu sotul si as dori sa ne separam. Casatoria are mai putin de un an de la data oficierii. Mentionez ca avem impreuna un copil. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)