avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cerere ajutor energie electrică-unde o trimit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cerere ajutor energie electrică-unde o trimit

Bună ziua!
Sunteți amabil să-mi spuneți?
Unde exact, la ce adresă de mail etc. să trimit documentele mele deja pregătite aseară, pentru acel ajutor de 50 lei, pentru energie electrică. O adresă de mail, ceva?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 21:09, 1 Iulie 2025
Ajutorul se acordă sub forma unui tichet electronic, care poate fi folosit exclusiv pentru plata facturilor la energia electrică, prin intermediul Poștei Române, fără comisioane sau costuri suplimentare aplicate beneficiarilor.

Cererea se poate depune online, prin aplicația EPIDS gestionată și pusă la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Pentru cei care nu au acces la internet, autoritățile locale și oficiile poștale vor oferi sprijin la completarea solicitării.
Știu că prin aplicația respectivă,dar unde se află pe Internet această aplicație EPIDS?! îMI PUTEȚI DA UN LINK spre această aplicație( ca să pot trimite documentele. Suntem în 1 iulie și vine factura cam pe 10 iulie)??? Deci îmi dați un link spre EPIDS??Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card energie buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja ... Mika v. Mika v. Buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja de 8 ori prin mandat postal online in aplicatia POSTEI ROMANE. Sunt la cea dea 9 plata si nu ... (vezi toată discuția)
O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, posta romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii ... Hancea Hancea Buna ziua, Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii cu venituri mici, la plata cu cardul de energie, dupa a 9-a plata. Indiferent daca facturile de ... (vezi toată discuția)